II AUTENTICE - vintage unicat

   Fiecare ie are caracteristicile ei, fiecare ie se reprezinta pe ea și pe cea care a creat-o, pentru ca atat formele, modelul, cat și culorile sunt diferite. Și asta pentru ca femeia care o lucra era atat de ambițioasa incat nu voia ca vecina sau cumnata sau sora sa aiba ce are ea. Și in felul acesta au iesit ii personalizate de care ne bucura...

   Fiecare ie are caracteristicile ei, fiecare ie se reprezinta pe ea și pe cea care a creat-o, pentru ca atat formele, modelul, cat și culorile sunt diferite. Și asta pentru ca femeia care o lucra era atat de ambițioasa incat nu voia ca vecina sau cumnata sau sora sa aiba ce are ea. Și in felul acesta au iesit ii personalizate de care ne bucuram si astazi!

   Va prezentam colectia noastra de ii autentice nationale reconditionate, fiecare piesa fiind unicat si cu o vechime de 50-80 de ani, mestesugarii cu care am colaborat  au muncit de zor si cu mare drag sa le readuca stralucirea pe care o merita, timpul si conditiile de pastrare au facut ca la unele piese durata de reconditionare sa fie chiar si de 3-4 saptamani.

    

Mai mult

II AUTENTICE - vintage unicat 

Sunt 62 produse.
pe pagina

Dimensiuni:            - Bust: 112 cm;            - Lungime: 65 cm.     ✨Din colectia personala,  va prezentam o IE traditionala Autentica Unicat din zona Arges, veche de peste 80 de ani, cusuta manual cu fir de bumbac grena pe panza de Marquisette.

1 570 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 150 cm bust; - 60 cm lungime. ✨Din colectia personala de Centenar, va prezentam o minunatie de IE Autentica Unicat din zona Gorjului, veche de peste  de ani.        

1 700 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 130 cm bust;  - 60 cm lungime. ✨Din colectia personala, va prezentam o superba IE Autentica traditionala romaneasca Unicat din zona Valcea Poienile de sub Munte, cu o vechime de peste 90 de ani,  cusuta manual  pe pânză de bumbac, cu fir de bumbac iar custaura este marunta de tip goblen. Camasa este frumos decorata cu  modele florale .

1 250 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 145 cm bust; - 63 cm lungime. ✨ Din colectia personala, va prezentam o  IE Autentica traditionala romaneasca-Unicat din zona Olteniei,  cusuta manual pe pânză de borangic, cu fir de bumbac. Modelul iiei este format din rauri de flori, o ie de zeita urbana iubitoare de traditie, de autentic dar si de modernism.    

970 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 57 cm lungime. ✨Din colectia personala, va prezentam o  IE Autentica traditionala romaneasca-Unicat din zona Olteniei,  cusuta manual  pe pânză de bumbac,  cu fir de bumbac.    

1 380 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 130 cm bust; - 61 cm lungime. ✨Din colectia personala, va prezentam o minunatie de IE Autentica Unicat din zona Gorjului, veche de peste 90 de ani.        

1 550 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 140 cm bust; - 65 cm lungime. ✨Din colectia personala, de  va prezentam o minunatie de IE Autentica Unicat din zona Dobrogei, veche de peste 90 de ani.

1 480 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - Bust: 120 cm;            - Lungime: 62 cm. ✨Din colectia personala,  va prezentam o minunatie de IE traditionala Autentica Unicat din zona Munteniei, veche de peste 80 de ani, cusuta manual cu fir de matase pe panza de Marquisette .             Material: Marquisette.              Cusatura marunta tip goblen. 

1 750 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 150 cm bust;            - 55 cm lungime.            Material: panza groasa de in.            Vechime de peste 70 de ani.            Stare excelenta.            Ia este din zona Argesului.            Modelul din imagine are 1.75m, 53kg si 87cm bust.

890 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 126 cm bust; - 58 cm lungime. Are o vechime de peste  de ani. Zona: Valcea. Stare exceptionala.  

590 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 124 cm bust; - 60 cm lungime. ✨Din colectia personala, va prezentam o superba IE Autentica Traditionala Romaneasca Unicat din zona Prahovei, cu o vechime de peste 50-60 de ani,  tesuta manual  pe pânză de bumbac, cu fir de bumbac grena si verde.

750 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 55 cm lungime. Are o vechime de peste 90-100 de ani. Zona: Valcea. Stare exceptionala.

550 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 150 cm bust; - 75 cm lungime. ✨Din colectia personala,  va prezentam o minunatie de IE Autentica Unicat din zona Banatului, veche de peste 80 de ani, cusuta pe panza de casa cu fir de bumbac negru.

950 lei
Vizualizare rapidă

✨Din colectia personala, de Centenar va prezentam o superb Costum traditional  Autentic din zona Bucovinei, cu o vechime de peste 80-90 de ani, camasa este cusuta manual pe pânză de casa (din bumbac), cu ac persan. Catrintele sunt din lana brodate cu fluturi de metal.  

4 700 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 150 cm bust; - 69 cm lungime. ✨Din colectia personala de Centenar, va prezentam o minunatie de IE Autentica Unicat din zona Gorjului, veche de peste 70-80 de ani.        

2 350 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 130 cm bust; - 53 cm lungime. ✨Din colectia personala, de Centenar va prezentam o minunatie de IE traditionala Autentica Unicat din zona Rucar , veche de peste 90 de ani.

1 750 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 59 cm lungime. ✨Din colectia personala, de Centenar va prezentam o minunatie de IE traditionala Autentica Unicat din zona Banatului, veche de peste 70 de ani, cusuta pe panza de casa cu broderie neagra, cusuta manual cu fir de bumbac negru.

1 450 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni ie: - 130 cm bust; - 125 cm lungime. Dimensiuni catrinte: - 78 cm lungime; - 50 cm latime.

4 550 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 130 cm bust; - 60 cm lungime. ✨Este un model rar, ie ''nisipita'' brodata cu figuri geometrice  cu raurii ''infurcati'' ca niste ramuri care pleaca dintr-un ax de simetrie numit ''cosoi'', spirala reprezeinta eternitatea, trecerea timpului un semn universal al vietii si energiei.   

1 550 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 57 cm lungime. ✨Din colectia personala, de Centenar va prezentam o minunatie de IE Autentica Unicat din zona Moldovei de Nord, veche de peste 80 de ani.

1 850 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 125 cm bust; - 54 cm lungime. ✨Din colectia personala, de Centenar va prezentam o superba IE Autentica traditionala romaneasca Unicat din zona Campulung Muscel , cu o vechime de peste 70 - 80 de ani,  cusuta manual  pe pânză de bumbac. 

2 150 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 57 cm lungime. ✨Este un model deosebit reprezentat prin linii drepte verticale care simbolizeaza viata, fiind imbogatita cu margele de sticla. Simbolul predominant este trifoiul. ✨Trifoiul cu patru foi este un simbol rar , ce atrage norocul in viata.

2 250 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 104 cm bust; - 60 cm lungime. Din colectia personala, de Centenar va prezentam o superba IE Autentica traditionala romaneasca Unicat din zona Sibiului, cu o vechime de peste 60 de ani,  cusuta manual  pe pânză de bumbac iar  panglicile negre sunt cusute la masina.   In Sibiu (Transilvania) admirăm ii cu motive în alb și negru (ce reflectă...

950 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 140 cm bust; - 54 cm lungime. Din colectia personala, de Centenar va prezentam o superba IE Autentica traditionala romaneasca Unicat din zona Horezu - Valcea, cu o vechime de peste 60-70 de ani,  cusuta manual  pe pânză de bumbac.   

1 550 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 140 cm bust; - 54 cm lungime. Are o vechime de peste 80 - 90 de ani. Zona Dobrogea. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 90cm bust si 55kg. 

1 150 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 57 cm lungime. Din colectia personala, de Centenar va prezentam o superba IE Autentica traditionala romaneasca Unicat din zona Alba - Transilvania, cu o vechime de peste 80-90 de ani,  cusuta manual  pe pânză de bumbac, cu fir de bumbac grena.

1 200 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 124 cm bust; - 64 cm lungime. Are o vechime de peste 90-100 de ani. Zona: Valcea. Stare exceptionala.

1 850 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 156 cm bust; - 60 cm lungime. Din colectia personala, de Centenar va prezentam o superba IE Autentica traditionala romaneasca Unicat din zona Teleorman,  cusuta manual  pe pânză de bumbac,  cu fir de bumbac cafeniu.

1 050 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 122 cm bust; - 60 cm lungime. Din colectia personala, de Centenar va prezentam o minunatie de IE Autentica traditionala romaneasca-Unicat din zona Prahova,  tesuta manual  pe pânză de bumbac,  cu fir de bumbac mov purpura si galben.

750 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 160 cm bust; - 50 cm lungime. Modelul iiei este deosebit de frumos si bogat pe piept, maneci si pe spate, cu raurii ''infurcati'' ca niste ramuri care pleaca dintr-un ax de simetrie numit ''cosoi'', spirala reprezeinta eternitatea, trecerea timpului un semn universal al vietii si energiei.

1 150 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust. - 55 cm lungime. Este o piesa superba, deosebit de frumoasa, cusuta manual cu fir  de bumbac negru si ornata cu paiete pe panza de  de bumbac. Este alcatuita din bucati de panza cusute intre ele cu o cusatura specifica, numita cheita. Are o vechime de peste 90 de ani. Zona Bran - Moeciul. Stare exceptionala. Modelul din imagine...

1 350 lei
Vizualizare rapidă

Este o piesa deosebit de frumoasa, cusatura manuala ampla atat pe fata, cat si pe  maneci si la gat cu fir  de lana bordo si fir metalic  auriu (nu se mai utilizeaza de cativa zeci de ani, era adus din Franta)  . Este alcatuita din bucati de panza cusute intre ele cu o cusatura specifica, numita cheita. Vechime: peste 90 de ani. Zona Bran - Moeciul. Stare...

1 230 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 105 cm bust. - 50 cm lungime. Este o piesa cu un farmec aparte, cusuta manual cu fir  de bumbac negru, portacaliu si albastru pe panza de borangic si ornata cu paiete.Cusatura manuala ampla atat pe fata, cat si pe spate si maneci. Este brodata cu flori marunte, cusatura specifica in zona Bucovinei. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona...

940 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 60 cm lungime. Este o piesa deosebit de frumoasa unicat, cusuta manual cu fir  de bumbac grena   pe panza de groasa de bumbac. Modelul lucrat cu care este ornata, este numit ''flori de mar'' si este specific zonei Olteniei. Are o vechime de peste 75 de ani. Zona Olteniei. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 90cm...

940 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 105 cm bust; - 52 cm lungime. Aceasta piesa unicat, este cusuta manual cu fir  de bumbac  pe panza groasa de borangic, , iar dantela de la baza manecii este crosetata manual. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Olteniei. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.68m, 89cm bust si 50kg

1 075 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 105 cm bust. - 55 cm lungime. Este o piesa suberba, cusuta manual cu fir  de bumbac gri si fir de matase pe panza de borangic si ornata cu margele mici negre. Cusatura marunta tip goblen. Are o vechime de peste 95 de ani. Zona Dolj. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 90cm bust si 55kg 

980 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 126 cm bust; - 63 cm lungime. Este o piesa superba, cusuta manual cu fir gros de bumbac  pe panza groasa de borangic, iar dantela de la baza manecii este crosetata manual. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Buzaului. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.68m, 89cm bust si 50kg

950 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust. - 55 cm lungime. Este o piesa superba unicat, cusuta manual cu fir  de bumbac negru pe panza de borangic. Broderia este simplista si ornata cu paiete, oferindu-i o eleganta aparte. Dantela de la baza manecii este crosetata manual. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Munteniei - Muscel. Stare exceptionala. Modelul din imagine...

890 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 110 cm bust; - 56 cm lungime. Aceasta piesa unicat, este cusuta manual cu fir gros de bumbac  pe panza groasa de bumbac. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Muscel. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.68m, 89cm bust si 50kg

850 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 60 cm lungime. Este o piesaIe tradițională românească unicat, cusută manual  pe pânză de borangic,  cu fir de bumbac gri inchis și decorata cu  paiete. Dantela manecii este crosetata manual. Are o vechime de peste 80 - 90 de ani. Zona Gorjului. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 90cm bust si 55kg

780 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 100 cm bust;            - 62 cm lungime. Este o piesa deosebit de frumoasa, cusuta manual cu fir  de bumbac  pe panza de groasa de bumbac. Cusatura marunta tip goblen. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Maramuresului. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 87cm bust si 52kg.

940 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 104 cm bust;            - 55 cm lungime. Este o piesa unicat, cusuta manual cu fir  de bumbac  pe panza de chiffon din matase. Are o vechime de peste 50 de ani. Zona Dobrogei. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 87cm bust si 52kg.

980 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 110 cm bust;            - 60 cm lungime. Este o piesa unicat, cusuta manual cu fir  de bumbac  pe panza groasa de borangic. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Arges. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.75m, 87cm bust si 52kg.

820 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 100 cm bust;            - 50 cm lungime.            Material: panza groasa de in.            Vechime peste 60 de ani.            Stare excelenta.            Ia este din zona Argesului.            Modelul din imagine are 1.75m, 53kg si 87cm bust.

890 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 106 cm bust;            - 60 cm lungime.            Este o piesa unicat, cusuta manual cu fir gros de bumbac  pe panza groasa de bumbac.            Are o vechime de peste 50 de ani.            Zona Olteniei.            Stare exceptionala.            Modelul din imagine are 1.75m, 87cm bust si 52kg.

730 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni:            - 134 cm bust;            - 65 cm lungime. Aceasta piesa unicat, este cusuta manual cu fir gros de bumbac  pe panza groasa de borangic, iar dantela de la baza manecii este crosetata manual. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Buzaului. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.68m, 89cm bust si 50kg.

1 050 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: Bluza:            - Bust: 130 cm;            - Lungime: 50 cm. Fusta:            - Dimensiune talie reglabila: 60-120cm;            - Lungime: 75 cm.               Material: marchizet.               Este o adevarata piesa de colectie de peste 50 de ani de o delicatete inconfundabila.                Cusatura marunta tip goblen.

1 750 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 110 cm bust; - 62 cm lungime. Este tesuta pe cu fir de bumbac pe panza groasa de bumbac. Are o vechime de peste 60 de ani. Zona Moldovei. Stare foarte buna.

600 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 110 cm bust; - 53 cm lungime.    Este o ie autentica delicata din satin cu broderie tesuta cu fir metalic auriu ( nu se mai utilizeaza de cativa zeci de ani, era adus din Franta) si ornata cu margele si paiete cusute manual, este o adevarata bijuterie. Are o vechime de peste 60 de ani. Zona Vrancei. Stare foarte buna. Modelul din imagine are...

950 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 130 cm bust; - 64 cm lungime. Este una din bijuteriile colectiei, este cusuta manual cu fir gros de bumbac si margele pe panza groasa de borangic, iar dantela de la baza manecii este crosetata manual. Are o vechime de peste 80 de ani. Zona Buzaului. Stare exceptionala. Modelul din imagine are 1.80m, 82cm bust si 53kg

1 200 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 150 cm bust; - 70 cm lungime. Este cusuta manual pe panza de borangic. Zona Argeselui. Are o vechime de peste 80 de ani. Stare exceptionala.

900 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 110 cm bust; - 60 cm lungime. Este o piesa unicat, o comoara a timpului trecut cu un model floral deosebit cusut manual cu fir de bumbac pe panaza groasa de in. Are o vechime de peste 70 de ani. Zona Moldovei. Stare excelenta. Modelul din imagine are 1.70m, 48kg si 84cm bust.

950 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 105 cm bust; - 55 cm lungime. Este o piesa deosebita tesuta manual cu fir metalic predominant argintiu dar si auriu (nu se mai utilizeaza de cativa zeci de ani, era adus din Franta) si ornata cu margele pe panza groasa de in, iar modelul se continua armonios si pe spate. Are o vechime de peste 60 de ani. Zona Vrancei. Stare foarte buna.

780 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 110 cm bust; - 60 cm lungime. Este tesuta cu fir metalic auriu, verde, albastru  ( firul metalic nu se mai utlizeaza de cativa zeci de ani, era adus din Franta) si ornata cu paiete pe panza de bumbac. Are o vechime de aproximativ 50 de ani. Zona Vrancei. Stare foarte buna. Modelul din imagine are 1.77cm, 60kg, 90cm bust

580 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 52 cm lungime. Este tesuta manual cu fir gros de bumbac si fir metalic auriu pe panaza de borangic. Zona Moldovei. Are o vechime de peste 70 de ani. Stare foarte buna.

650 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 125 cm bust; - 58 cm lungime. Este tesuta manual cu fir de matase pe panza groasa de in. Are o vechime de 60-70 de ani. Stare foarte buna.

650 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 55 cm lungime. Este tesuta manual cu fir metalic auriu si argintiu (nu se mai utilizeaza de cativa zeci de ani , era adus din Franta) si ornata cu paiete cusute manual. Zona Vrancei. Are o vechime de peste 50 de ani. Stare foarte buna. Modelul din imagine are 1.80m, 82cm bust si 53kg

580 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 120 cm bust; - 63 cm lungime. O ie autentica deosebita din satin, brodata manual exclusiv cu margele si paiete, este o piesa foarte pretioasa din colectia noastra. Stare foarte buna. Are o vechime de peste 60 de ani. Modelul din imagine are 1.77m, 60kg, 90cm bust

950 lei
Vizualizare rapidă

Dimensiuni: - 110 cm bust; - 61 cm lungime. Este o ie delicata din matase, cu aplicatii tesute manual cu fir metalic argintiu si auriu (nu se mai utilizeaza de cativa zeci de ani, era adus din Franta) si ornata cu paiete. Stare buna, din pacate timpul si-a pus amprenta asupra materialului, dar acest lucru nu ii poate rapi din frumusete. Modelul din...

550 lei
Vizualizare rapidă
Arata 1 - 60 din 62 produse

Top