unknown

Livrare

Pe teritoriul României

Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 2-3 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  •          15 lei pentru comenzile din Bucuresti.
  •          17 lei pentru comenzile in restul tarii.
  •          Pentru zonele care nu se afla in aria de acoperire a FAN COURIER-ului si se percepe taxa de 1leu pe Km suplimentar, livrarea se v-a face prin Posta Romana si costa 13 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

 

In afara teritoriului României

Trimitem coletul prin posta dureaza in jur 7-10 zile lucratoare in UE si 14-20 zile lucratoare in restul regiunilor, costa in jur de 40 lei transportul pt 1-2 produse, 60 lei 3 produse, 80 lei 4 produse, costul exact al transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului