Ii nationale si haine cu motive nationale moderne - IE NATIONALA

Oferte speciale

CELE MAI INDRAGITE II NATIONALE

Cele mai noi produse

Clienti multumiti de iile noastre

Poze de la clienti

Articole recente

Termeni si conditii

Informatii referitoare la livrare, modalitati plata, returnarea produselor si altele.

Mega reduceri

Siteul este actualizat permanent. Cauta promotiile zilei.

Transport Intern si International

Onoram fiecare comanda, atat din tara, cat si din afara Romaniei.

Plata securizata

Plata se poate realiza atat online, cat si la primirea coletului.

Ajutor Online

Ai neclaritati despre livrare sau comenzi? Suntem aici sa te ajutam.

Ie nationala

Ie nationala traditionala romaneasca

Ce au în comun Adele, Nicole Kidman și Halle Berry? Faptul că la un moment dat toate au fost inspirate de cămașa tradițională românească în alcătuirea ținutelor.

Deși atunci când ne gândim la tradițional ne vin în minte doar peisaje din sate și pajiști verzi, ia a reușit să câștige un loc important în industria modei, fiind o sursă de inspirație pentru creatorii de modă din toată lumea, inclusiv pentru nume celebre precum Tom Ford, care a lansat o colecție specială de ii cu motive tradiționale românești, în urmă cu cinci ani.

În 2006, Jean Paul Gaultier și-a dedicat întreaga colecție portului tradițional românesc. Doi ani mai târziu, Oscar de la Renta a folosit modele și materiale inspirate din folclorul românesc pentru ținutele pe care le-a creat, iar în 2011 Philippe Guilet spunea despre colecția sa că este „100% couture, 100% modernă, 100% românească, cu artizani și artiști români”.

 Așadar, ia românească a fost și va fi mereu la modă, iar portul românesc va rămâne un model de inspirație pentru mult timp de acum încolo pentru casele mari de modă. Ia nu este doar un articol de îmbrăcăminte, ci este o expresie a stilului nostru, prin motivele tradiționale pe care le alegem să le purtăm și prin modelele unice.

Cu toate acestea, a devenit din ce în ce mai greu să găsești ii de calitate și modele unicat, odată cu succesul răsunător pe care l-a avut bluza românească atât în țară, cât și în străinătate. Magazinul online ienationala.ro oferă o gamă variată de modele pentru toată familia, inclusiv pentru bărbați, dar și rochii tradiționale, cardigane și bundițe din cele mai bune materiale.

Top