Trei motive sa porti o ie

In: articole ie traditionala On: miercuri, noiembrie 21, 2018 Comment: 0 Hit: 574

Ia, simbol pentru portul popular, ar trebui sa fie nelipsita din garderoba unei femei, desi nici barbatii nu se exclud, mai ales ca la ora actuala sunt atat de multe variante stilizate si usor de integrat in tinutele moderne. In ultimii ani mai ales ia a cunoscut o varietate de reinterpretari si ocupa un loc important in moda, ba chiar in colectiile lansate.

Ia, simbol pentru portul popular, ar trebui sa fie nelipsita din garderoba unei femei, desi nici barbatii nu se exclud, mai ales ca la ora actuala sunt atat de multe variante stilizate si usor de integrat in tinutele moderne. In ultimii ani mai ales ia a cunoscut o varietate de reinterpretari si ocupa un loc important in moda, ba chiar in colectiile lansate.

Din punct de vedere al popularitatii ia este la ora actuala una dintre acele piese cu succes purtata oricand, apreciata de asemenea. Pentru cei care inca se mai gandesc la o astfel de achizitie iata si 3 motive – doar o selectie de 3, desi recunoastem ca ar fi cu mult mai multe – pentru a opta pentru un astfel de articol vestimentar.

  •        Este chic, la granita dintre traditional si modern

Orice reprezentanta feminina isi doreste sa isi completeze garderoba cu tot felul de articole noi, tine cont de trenduri si cauta sa se inspire din ce apare pe podiumuri. Ia nu se exclude din aceste categorii, fiind chiar sursa de inspiratie pentru marile case de moda. Mari nume din industria de fashion au lansat articole vestimentare ce au formele, modelele specifice ale iilor. Ilicul a fost si el in centrul atentiei de foarte multe ori, fiind regasit in colectii ale marilor designeri.

Ia poate fi considerata deopotriva o piesa traditionala, dar si moderna. In functie de stilul iei aceasta poate fi stilul modern de bluza ce se poate purta in orice context. Accesorizata corespunzator sau purtata in combinatii cu alte articole vestimentare poate fi element vedeta, de senzatie intr-un context. Eleganta, sofisticata, ia isi merita toate aprecierea.

  •        Este simbol al culturii si identitatii noastre

Pana la urma ia este un simbol pentru portul national, este ceea ce ne diferentiaza de alte culturi. Din punct de vedere al respectului cuvenit pentru cultura noastra o ie este o mostenire si la propriu si la figurat. Cele veritabile, vintage sunt incluse aici; adesea astfel de ii sunt lucrate manual, de femei pricepute, cele care inca pastreaza tainele creativitatii precum in trecut, care lucreaza cu metode rudimentare, insa rezultatul este pe masura asteptarilor, depasindu-le chiar.

Multe dintre tehnici, reproduse atat de fidel precum odinioara, s-au pierdut, dar magazine precum este al nostru, ienationala.ro, readuce in prim plan acest articol vestimentar, oferind continuitatea acestei mode sa spunem. Asadar chiar si tinerii si generatiile mai timpurii se pot bucura de acestea.

  •        Are un pret rezonabil si un stil versatil

Ia nu costa o avere si in plus isi merita toti banii. Consideram ca are un loc de cinste si prin diversele stiluri propuse exista ceva potrivit pentru orice tip de buget. Calitatea este incontestabila, tinand cont ca au la baza panza de bumbac, un material fibra naturala ce ofera confort si desigur asigura purtatorului o stare de bine – nu se incinge, nu transpira si permite aerului sa circule corespunzator.

Cat despre stilul sau, cel traditional si binecunoscut poate sa prezinte interpretari diverse. Piesele in sine sunt si ele, multe dintre acestea, derivate ale iei traditionale. Asadar o femeie cocheta si dornica sa poarte o ie poate alege si bluze asimetrice, bluze supradimensionate, largi, tipare lejere; isi defineste astfel eleganta feminina in fel si chip, iar imprimeurile - adesea este vorba de broderie - sunt si ele foarte versatile. O ie incarcata cu model complex poate fi imaginea perfectiunii intr-o tinuta smart casual, casual de asemenea.

Ia isi justifica mereu splendoarea. Poate fi o mandrie sa o detii si sa o porti. Cand te decizi sa faci o astfel de achizitie te asteptam in cadrul magazinului nostru, un univers al creativitatii expus pe fiecare ie in parte, lucrata cu drag pentru cei care vor urma sa o poarte de asemenea cu drag.

Comments

Leave your comment

Top